Home » Portfolio

project Oud-Turnhout - exclusieve totaalrenovatie en uitbreiding

 

  • veel licht en ruimtegevoel door vliesgevel achterzijde woning
  • gevels zullen afgewerkt worden met een combinatie van gevelsteen en crépi

 

foto's: achtergevel voor en na 

 

in afwerkingsfase 

 

Project Zoersel - exclusieve nieuwbouwwoning in houtskeletbouw

 

In afwerkingsfase 

 

ontwerp: architect Bert Verbeeck

project Hoogstraten - exclusieve nieuwbouwwoning  in houtskeletbouw volgens passief-huis-principes

moderne hedendaagse gezinswoning die voldoet aan alle comfort en energie-eisen

 

  • opbouw wanden en dak in houtskele
  • isolatie met cellulose
  • afgewerkt met moderne gevelsteen
  • warm gevoel in huis door houten zichtwerk

 

ontwerp: Blaf Architecten

 

 

project Wuustwezel - nieuwbouwwoning

in houtskeletbouw

moderne hedendaagse gezinswoning die voldoet aan alle comfort en energie-eisen

  • opbouw wanden en dak in houtskelet
  • isolatie met cellulose 
  • afgewerkt met moderne gevelsteen

    ontwerp: Object Architecten

 

    

project Wortel - aanbouw in houtskelet

 

  • extra ruimte door de realisatie van een aanbouw in houtskelet aan de achterzijde van de bestaande woning
  • gebruik van ecologische bouwmaterialen
  • afwerking buitenzijde met lork
  • isolatiematerialen: kurkkorrels, cellulose, houtwol

    ontwerp: architect Bert Verbeeck

 

Fam.Brusselaers:

"Uw firma heeft altijd onmiddellijk onze wensen ingewilligd. Pluspunt: stipte naleving van de afspraken."   

 

PROJECT LIER - AANBOUW IN HOUTSKELET

  • Creatie van extra ruimte en licht door het plaatsen van een aanbouw aan achterzijde van de woning in houtskelet
  • afgewerkt langs buitenzijde met Eternit Natura
  • afgewerkt langs binnenzijde met gipsplaten

 

 Ontwerp: BNE Architecten

 

 

 

project rijkevorsel - POOLHOUSE

Luxueus genieten in eigen tuin!

  • ramen in houtsoort padoek, onbehandeld en onderhoudsvriendelijk
  • gevelbekleding met thermowood, blokprofiel

PROJECT DEURNE  - UITBREIDING OP BESTAANDE WONING

  • Creatie van extra ruimte bovenop de bestaande woning 
  • afgewerkt langs binnenzijde met beplating epicea, warm en natuurlijk uitzicht

 

PROJECT WORTEL  -  AANBOUW AAN BESTAANDE WONING

  • Creatie van extra ruimte door het plaatsen van een aanbouw achteraan en een gedeelte op de bestaande woning 
  • de volledige woning werd na-geïsoleerd en afgewerkt langs buitenzijde met crépi
  • foto's: voor en na

 

ontwerp: Buro4 Architectuur

 

 

PROJECT BEERSE - OPBOUW OP BESTAANDE WONING

  • Creatie van extra ruimte door het plaatsen van een extra verdieping op op de bestaande woning 
  • plat dak afgewerkt met epdm
  • gevels afgewerkt met houtsoort padoek
  • foto's: voor en na

 

ontwerp: architect Kris Boschmans

 

 

  

PROJECT WORTEL: DAKRENOVATIE

  • renovatie van dak en gevels
  • ophoging van de buitenmuren
  • foto's: voor en na

 

 architect: Blockx, Peeters & Van Looveren